Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 33 12 63 66
  Badstuestræde 17, 1. sal.
  1209 København K
  Vis kort og ruteplan
  Vikarbureauet www.klostergaarden.dk

  Klostergaarden blev etableret i 1984 og har siden serviceret kunder i City og Storkøbenhavn med virksomhedsassistance på højt niveau - såvel med vikarservice som personaleudvælgelse. Firmaet, der er rent dansk, ejes og drives af Ruth Roed og Karen R…

  Læs mere på hjemmesiden
 2. SOS VIKAR A/S
  55 77 82 08
  Firmaet ligger i Skovlunde og tager også imod kunder fra København K.
  Vis kort og ruteplan
  vikarbureauer www.sosvikar.dk

  SOS VIKAR er blandt de største udbydere af vikarydelser inden for sundhedssektoren på Sjælland, Fyn og Jylland, og har leveret vikarer til sundhedssektoren siden 1999. Vi søger sundhedsfaglige uddannede vikarer - herunder sygeplejerske, specialesyge…

  www.sosvikar.dk
 3. 70 27 10 27
  Firmaet ligger i Gadstrup og tager også imod kunder fra København K.
  Vis kort og ruteplan
  vikarbureauer www.vikar-compagniet.dk/

  Vi mener at din succes er lig med vores succes hvorfor vort arbejde med at udvælge kandidater og vikarassistance er baseret på at tilgodese alle parters behov.

  Læs mere på vores hjemmeside
 4. Centrum Personale A/S
  33 24 40 80
  Firmaet ligger i Frederiksberg C og tager også imod kunder fra København K.
  Vis kort og ruteplan
  Centrum Personale A/S - Se profilannonce

  I Centrum Personale rekrutterer vi til alle jobfunktioner og på alle stillingsniveauer - lige fra receptionisten til økonomichefen. Vi har i mere end 25 år fungeret som professionel samarbejdspartner for et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. I Centrum Personale har vi fokus på at skabe og fastholde gode og seriøse samarbejdsrelationer med såvel vores kunder som kandidater.