Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Fysioterapien, Horsens Sundhedshus I/S
  75 62 29 19
  Grønlandsvej 1, 2. sal., 04
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Fysioterapien, Horsens Sundhedshus I/S - Se profilannonce

  Vi tilbyder næsten alle former for behandling i flotte omgivelser med træningscenter, varmtvandsbassin, løbestudie, kontinensklinik m.m. Vi er en dynamisk og åben klinik med afslappet atmosfære, hvor du som patient er i fokus. Alle fysioterapeuterne er autoriserede, og deltager løbende i kurser for at følge fagets udvikling, de nyeste behandlingsformer og forskningsresultater. Vi har til huse i Horsens Sundhedshus, hvor vi samarbejder med husets andre beboere - læger, kiropraktorer osv.

 2. Højvangen Fysioterapi
  98 92 23 16
  Åstrupvej 53
  9800 Hjørring
  Vis kort og ruteplan
  Højvangen Fysioterapi - Se profilannonce

  Højvangen Fysioterapi & Motion er en moderne og handicapvenlig klinik med parkering og offentlig transport lige ved døren. Klinikkens lokaler er lyse og venlige med lukkede behandlingsrum, stor gymnastiksal og træningscenter. Vores team af fysioterapeuter og klinikassistenter har alle en høj faglige kompetence og kan bl.a. tilbyde fysioterapi, akupunktur, børnebehandlinger, indlægssåler, holdtræning, virksomhedsordninger m.m. Kontakt os for yderligere information eller besøg vores hjemmeside.

 3. 66 12 14 31
  Lindeallé 23
  5230 Odense M
  Vis kort og ruteplan

  Klinikken er et ældre atmosfærefyldt hus centralt placeret i byen. Huset rummede tidligere plejehjemmet Gurli/Vibeke. Klinikken har gratis parkering og handicapvenlige tilgangsforhold. Vi har en målsætning om at løse det problem, som du er henvist me…

 4. 39 29 10 42
  Østerbrogade 113, st.
  2100 København Ø
  Vis kort og ruteplan

  Klinikken er en stor og moderne klinik, hvor træningscenteret er en integreret del af klinikken. Såvel patienter med meget forskellige diagnoser som raske personer i alle aldre kommer hernede, hvilket er med til at give stedet en unik blanding af ser…

 5. 99 20 40 60
  John F. Kennedys Plads 1 R, 4. sal.
  9000 Aalborg
  Vis kort og ruteplan