Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Månsson.Me
  57 67 19 49
  Sct Hansgade 49
  4100 Ringsted
  Vis kort og ruteplan
  Månsson.Me - Se profilannonce

  Frisør Månsson i Ringsted lægger vægt på, at salonen bærer præg af professionalisme og nytænkning, hvorfor vi også ofte deltager i diverse kurser i såvel ind- som udland. Derudover er det vigtigt, at vi i salonen fremstår som et frisk og dynamisk team med et smil på læben. Vi klarer alle opgaver og kan altid de sidste nye klipninger og hårmode. Vores arbejdsområder er bl.a.: - Dame- og herreklip - Børneklip - Farvning og striber - Permanent - Hårpleje - Hovedbundsmassage - Hårstyling - Brudehår - Håropsætning og festhår - Bryn og vipper - Purcipo Clinic - Alternativ vægttab Opstramning af maveskind Vi står klar med masser af ideer til dit hår. Både mht. farve og stilen. Du er i centrum hos os, vi lytter til dine ønsker og sammen finder vi den helt rigtige frisure til dig. Vi sætter altid tid af til at få en ordentlig snak med dig. Salonens åbningstider er: Mandag-onsdag kl. 9:00-17:30 Torsdag-fredag kl. 9:00-18:00 Lørdag kl. 8:00-13:00 Læs meget mere om os på vores hjemmeside. På gensyn i salonen. Vi glæder os til at tage imod dig.

 2. 22 12 08 36
  Vestergade 17
  5492 Vissenbjerg
  Vis kort og ruteplan

  Klinik med overenskomst med sygesikringen og sygeforsikringen Danmark. Massage, zoneterapi, hypnose, solcenter, coaching, akupunktur og Beauty Angel. RAP-Godkendt. Kontakt os for yderlig information.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 22
 7. Næste