Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 66 15 76 44 Vis nummer
  Egestubben 4 C Næsby
  5270 Odense N
  Vis kort og ruteplan
  Rengøring

  AME Rengøring ApS tilbyder mange forskellige rengøringsydelser til mange typer af kunder. Derfor er der altid løsninger tilpasset lige netop jeres virksomhed. Få mere information på vores hjemmeside.

  Se mere på hjemmesiden
 2. Odense Rengøringsservice
  66 12 12 31 Vis nummer
  Astrupvej 35
  5000 Odense C
  Vis kort og ruteplan
  Odense Rengøringsservice - Se profilannonce

  Vil tilbyder individuelle rengøringsløsninger for alt fra små til store virksomheder, boligforeninger, institutioner og til private. Vi har glade og engagerede medarbejdere, der står til rådighed alle tider af døgnet. Ring eller skriv til os og få en besigtigelse af opgaven, et uforpligtigende tilbud eller rekvirér yderligere materiale.

 3. Karen Rasmussens Rengøring A/S
  66 13 39 35 Vis nummer
  Østre Stationsvej 44
  5000 Odense C
  Vis kort og ruteplan
  Karen Rasmussens Rengøring A/S - Se profilannonce

  Karen Rasmussens Rengøring A/S er en velrenommeret rengøringsvirksomhed med ønsket om at være den troværdige, professionelle og foretrukne samarbejdspartner for private og erhvervslivet. Vi varetager alle former for rengøringsopgaver i Odense og omegn. Vi er organiserede i Service Branchens Arbejdsgiverforening SBA - det er din sikkerhed for, at vi er en seriøs service- og rengøringsvirksomhed, der følger med udviklingen i branchen, og altid opfylder de gældende krave til Servicenormen.

 4. Aktiv Service
  78 77 90 66 Vis nummer
  Humlehaven 10 Bullerup
  5320 Agedrup
  Vis kort og ruteplan
  Aktiv Service - Se profilannonce

  Aktiv Service er en fleksibel og serviceminded virksomhed, der udfører mange forskellige opgaver indenfor rengøring for både private og erhvervslivet. Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og lægger stor vægt på, at vores medarbejdere har de rette kvalifikationer, så vi kan levere et stykke arbejde af høj kvalitet.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 9
 7. Næste