Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 73 65 40 00 Vis nummer
  Toldbodgade 3
  6300 Gråsten
  Vis kort og ruteplan
  Privathospitaler

  Hospitalets målsætning er at give mennesker med gigt mulighed for at leve en så normal tilværelse som muligt. Derfor har Gigtforeningens hospital i Gråsten gennem mange år været centrum for højt specialiseret diagnosticering og behandling af en lang…

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Arffmanns Plastikkirurgiske Klinik
  75 82 63 02 Vis nummer
  Flegborg 13
  7100 Vejle
  Vis kort og ruteplan
  Arffmanns Plastikkirurgiske Klinik - Se profilannonce

  Arffmanns Plastikkirurgiske Klinik v. overlæge, MPM, speciallæge i plastikkirurgi Susanne Arffmann. Klinikken tilbyder behandling af rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi. Der er faciliteter til at udføre operationer i lokal og fuld bedøvelse. Behandling foregår ambulant eller under indlæggelse. Klinikken beskæftiger speciallæger og specialuddannet personale med erfaring fra offentlig ansættelse på danske hospitaler.

 3. Faurskov Fertilitet og Gynækologi
  98 14 45 55 Vis nummer
  Ved Stranden 22, 1. tv.
  9000 Aalborg
  Vis kort og ruteplan
  Faurskov Fertilitet og Gynækologi - Se profilannonce

  Fertilitetsklinikken i Aalborg tilbyder de mest moderne og avancerede former for undersøgelse og behandling af ufrivillig barnløshed. Udover behandling af ufrivillig barnløshed tilbyder vi også gynækologiske undersøgelser og ultralydscanninger. Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at fertilitetsudredning og inseminationsbehandling med partnersæd efter lægehenvisning er gratis.