Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 48 26 19... Vis nummer
  Lejrskolevej 4
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan

  Det firestjernede Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter er enestående beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave.

 2. Røsnæs Naturskole
  78 77 12... Vis nummer
  Røsnæsvej 458
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan
  lejrskoler

  Røsnæs naturskole og lejrskole drives af Kalundborg Kommune i samarbejde med Naturstyrelsen. Vi tilbyder blandt andet naturvejledning til skoleklasser. Hos os har du mulighed for at afholde lejrskoler, kurser og private selskaber m.m.

  Læs mere på hjemmesiden
 3. Kildeskolen
  38 79 01... Vis nummer
  Høffdingsvej 14
  2500 Valby
  Vis kort og ruteplan
  Kildeskolen - Se profilannonce

  Kildeskolen er en privatskole, der underviser elever fra børnehaveklasse til 10. klasse. Det pensum vi arbejder med, er det, der er fastlagt af Undervisningsministeriet. På Kildeskolen er undervisningen opdelt i individuel og fælles undervisning. Kildeskolen er en rummelig skole. Elever er forskellige mennesker og har ret til at være det! Både respekt for andre og selvrespekt er nøgleord for skolens virke.

 4. Humlebæk lille Skole
  49 19 10... Vis nummer
  Boserupvej 101
  3050 Humlebæk
  Vis kort og ruteplan
  Humlebæk lille Skole - Se profilannonce

  Humlebæk lille Skole er en lille rødmalet skole med en beliggenhed midt i Humlebæk. Vi har elever fra børnehaveklasse til og med 9. klasse, og 20 elever i hver klasse. Geografisk dækker vi et større område i og omkring Humlebæk. Vores skole er karakteriseret ved et lille trygt skolemiljø, hvor tryghed og trivsel går hånd i hånd med faglig læring, musik og drama.

 5. Danhostel Ringsted
  57 61 15... Vis nummer
  Sct Bendtsgade 18
  4100 Ringsted
  Vis kort og ruteplan
  Danhostel Ringsted - Se profilannonce

  Få minutters gang fra Torvet i centrum af Ringsted ligger Danhostel Ringsted, som er indrettet i den berømte Amtstuegård. Vandrerhjemmet består af 16 værelser, som alle har bad og toilet. Med gode faciliteter såsom badefaciliteter på alle værelser, tv-stuer, gratis Wi-Fi, værelser med tv og gode spisemuligheder er Ringsted Vandrerhjem en god men billig overnatningsmulighed.