Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. 48 26 19 86
  Lejrskolevej 4
  3400 Hillerød
  Vis kort og ruteplan

  Det firestjernede Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter er enestående beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave.

 2. 59 50 97 76
  Røsnæsvej 458
  4400 Kalundborg
  Vis kort og ruteplan
  lejrskoler www.rns.dk

  Røsnæs naturskole og lejrskole drives af Kalundborg Kommune i samarbejde med Naturstyrelsen. Vi tilbyder blandt andet naturvejledning til skoleklasser. Hos os har du mulighed for at afholde lejrskoler, kurser og private selskaber m.m.

  Læs mere på hjemmesiden
 3. Vanløse Privatskole
  38 71 56 85
  Linde Allé 34 - 38
  2720 Vanløse
  Vis kort og ruteplan

  Vanløse Privatskole er en mindre, lokal skole. Et spændende og kvalificeret alternativ til folkeskolen. Skolen omfatter et spor fra 0. til og med 9. klassetrin samt en skolefritidsordning, Labyrinten. Skolen er uafhængig af politiske, religiøse og øk…

 4. Danhostel Copenhagen Bellahøj
  38 28 97 15
  Herbergvejen 8
  2700 Brønshøj
  Vis kort og ruteplan
  Danhostel Copenhagen Bellahøj - Se profilannonce

  Danhostel Copenhagen Bellahøj er det ideelle overnatningssted i København for såvel grupper som familier og enkeltpersoner. Vi har gratis internet i hele huset, aktivitetsrum samt tv-stue og hver morgen kan vi tilbyde en stor, lækker morgenmadsbuffet. Bussen går hvert 5. minut i dagtimerne og kører døgnet rundt. Kommer man i private biler eller busser kan man parkere på vores store gratis, videoovervågede parkeringsplads. Bellahøj Vandrerhjem er det ideelle overnatningssted i København for såvel grupper som familier og enkeltpersoner. Vi har gratis internet i fælles områderne, aktivitetsrum samt tv-stue og hver morgen kan vi tilbyde en stor, lækker morgenmadsbuffet.