Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Helge Frandsen A/S
  75 68 80 33
  Firmaet ligger i Hornsyld og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Lagerhaller helge-frandsen-as.dk/p13.as…

  Stålhaller - den mere permanente løsning 3,5 - 21 m. Stålhaller fra Helge Frandsen A/S kan anvendes som lagerhal, garage, stald, sportshal, vindfang mm og er til lidt mere permanent behov eller hvor tyverisikring er vigtigt. Stålkonstruktionen er va…

  Læs mere på vores hjemmeside
 2. Servial CC A/S
  48 71 36 36
  Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan
  Servial CC A/S - Se profilannonce

  Servial CC har siden 1975 erfaring i salg, udlejning og ombygning af containere til mange forskellige formål. Tæt samarbejde med ledende udenlandske leasingselskaber og egenproduktion i Kina sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi har udviklet og patenteret låsesystemer: CC Bom II - CC Fixlock 3 - CC Bearing Bracket. Alle er SKAFOR godkendt i RØD klasse af Forsikring og Pension. Kontakt vor salgs- og udviklingsafdeling og få uforpligtende råd og vejledning om containere.

 3. Nordea Ejendomme
  43 33 81 00
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan

  Nordea Ejendomme er en af Danmarks største administratorer og udbydere af erhvervslejemål og under navnet Danbyg er selskabet samtidig landets største udbyder af lager- og produktionsejendomme, der primært ligger syd og vest for København.

 4. 70 27 10 27
  Firmaet ligger i Gadstrup og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan

  Vi hjælper dig med rekruttering og vikarassistance hvad enten det drejer sig om en person en dag eller mange personer i mange dage. Vi har mange års erfaring, og tilbyder vikarer her og nu, dag og nat, indenfor lager, logistik, produktion samt genere…

 5. A. Sømod A/S
  39 56 19 30
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan
  A. Sømod A/S - Se profilannonce

  A. Sømod A/S har gennem årene løst mange krævende special opgaver. Dette har kun været muligt grundet gode, stabile og erfarne medarbejdere med alsidige kvalifikationer. A. Sømod A/S har opbygget en flåde af køretøjer, hvilket gør os i stand til at løse en mængde forskellige transport- og kranopgaver. Derudover har vi et velfungerende lagerhotel, hvor logistikken er en af vore kernekompetancer, da vi ved, at det er af største betydning for vore kunder, at varen fremkommer på rette tid og sted.