Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. A. Sømod A/S
  39 56 19... Vis nummer
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan
  Lager

  Har Deres virksomhed brug for ekstra lagerkapacitet i det københavnske område har A. Sømod A/S den totale løsning for Dem. Vi tilbyder at stille Deres gods på lager, oprette lagersystem tilpasset til Dem og køre godset ud, når De ønsker det. Vores m…

  www.sømod.nu
 2. Helge Frandsen A/S
  75 68 80... Vis nummer
  Firmaet ligger i Hornsyld og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Lagerhaller

  Stålhaller - den mere permanente løsning 3,5 - 21 m. Stålhaller fra Helge Frandsen A/S kan anvendes som lagerhal, garage, stald, sportshal, vindfang mm og er til lidt mere permanent behov eller hvor tyverisikring er vigtigt. Stålkonstruktionen er va…

  Læs mere på vores hjemmeside
 3. Servial CC A/S
  48 71 36... Vis nummer
  Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan
  Servial CC A/S - Se profilannonce

  Servial CC har siden 1975 erfaring i salg, udlejning og ombygning af containere til mange forskellige formål. Tæt samarbejde med ledende udenlandske leasingselskaber og egenproduktion i Kina sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi har udviklet og patenteret låsesystemer: CC Bom II - CC Fixlock 3 - CC Bearing Bracket. Alle er SKAFOR godkendt i RØD klasse af Forsikring og Pension. Kontakt vor salgs- og udviklingsafdeling og få uforpligtende råd og vejledning om containere.

 4. Nordea Ejendomme
  43 33 81... Vis nummer
  Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra 1557.
  Vis kort og ruteplan

  Nordea Ejendomme er en af Danmarks største administratorer og udbydere af erhvervslejemål og under navnet Danbyg er selskabet samtidig landets største udbyder af lager- og produktionsejendomme, der primært ligger syd og vest for København.