Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Marius Pedersen A/S, Division Special Affald
  32 96 69 00
  Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan
  Marius Pedersen A/S, Division Special Affald - Se profilannonce

  Sikker håndtering af miljøfarligt affald. Division Special Affald er specialister i håndtering af miljøfarligt affald. Aktiviteterne er landsdækkende og omfatter indsamling, transport, omlastning samt afsætning af farligt affald fra erhverv, industri, offentlige institutioner samt kommunale genbrugspladser.

 2. Marius Pedersen A/S
  70 13 40 40
  Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra Furesø.
  Vis kort og ruteplan
  Marius Pedersen A/S - Se profilannonce

  Marius Pedersen A/S er førende inden for affalds- og ressourceindustrien. Aktiviteterne omfatter rådgivning, indsamling, transport, behandling og afsætning af affald og genanvendelige materialer. Vi betragter affald som en ressource og arbejder til stadighed på at maksimere andelen af affald til genanvendelse og på at minimere andelen af affald, der skal bortskaffes. Koncernen har afdelinger i ind- og udland og beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere.

 3. 78 77 94 09
  Gammelgårdsvej 96
  3520 Farum
  Vis kort og ruteplan

  En virksomhed med den rette støbning. Vi er omgivet af støbte løsninger fra A/S Secure. Det gælder både i gadebilledet og i industrien f.eks.: de røde postkasser, lamper, scannere, kørestole, tandlægeudstyr, ventilationsvinger, gearhuse, pumpehuse, l…