Om Hjorth Bolig & Liebhaveri

En ejendomsmægleroplevelse udover det sædvanlige. Hos os er din bolighandel ikke kun en transaktion, men en personlig rejse med dig som hovedperson. Vi forstår, at hver sælger har unikke ønsker og behov, og det er præcis her, vores fokus ligger - på dine prioriteter. Som sælger er det afgørende at have en ejendomsmægler, du kan stole på - en trofast partner, der er engageret i din succes. Dit hjem, dine ønsker, dine prioriteringer - vi ved at det er netop det, som betyder mest.

Vil du sælge din bolig

Sælg din bolig med tillid hos Hjorth Bolig & Liebhaveri og få den bedste pris for din ejendom. Overvejer du at sælge din bolig? Vores erfarne og dygtige ejendomsmægler sikrer dig en problemfri salgsproces, og hjælper dig gennem hvert trin af salgsprocessen. Kontakt os for en personlig service og maksimal værdiansættelse.

Hjorth Bolig & Liebhaveri giver dig en gratis og skræddersyet rådgivning til, at maksimere værdien af din ejendom.

Hvad kan du forvente hos Hjorth Bolig & Liebhaveri?

Som din engagerede ejendomsmægler repræsenterer vi ikke blot et navn, men også en dyb forpligtelse til at levere en enestående service i ejendomsmarkedet. Vores baggrund og vores værdier er fundamentet for det engagement, vi bringer til hvert hussalg.

Baggrund og værdier:

Igennem vores tid i ejendomsbranchen har vi opbygget en solid ekspertise og en dyb forståelse for markedet. Vores passion for at hjælpe kunder med at realisere deres boligdrømme, er det, der driver os hver dag.

Vores tilgang som selvstændig ejendomsmægler er kendetegnet ved tre nøgleprincipper: Selvstændighed, professionalisme og innovation. Ved at være uafhængig ejendomsmægler kan vi fokusere 100% på vores kunders behov og skabe skræddersyede løsninger uden bureaukrati. Vores professionalisme sikrer, at hvert salg behandles med omhu og ekspertise, mens vi kontinuerligt søger innovative metoder for at optimere processen.

Vi sætter en ære i at opretholde etik og integritet i alle vores interaktioner og stræber efter at skabe varige forbindelser.

Hvorfor vælge os?

Vi stræber efter mere end bare at sælge ejendomme, vi stræber efter at sikre, at du opnår den retfærdige og konkurrencedygtige salgspris, du fortjener. Gennem omhyggelige markedsanalyser og vores erfaring inden for prisfastsættelse, skaber vi en strategi, der maksimerer værdien af din ejendom.

Effektiv markedsføring:

Din ejendom fortjener opmærksomhed. Vi går ud over standardmarkedsføring ved at skabe en skræddersyet kampagne, der fremhæver din ejendoms unikke træk. Fra professionelle billeder til en online tilstedeværelse, der skiller sig ud, sikrer vi, at din ejendom fanger potentielle køberes opmærksomhed.

Hurtig og effektiv håndtering:

Vi forstår vigtigheden af en smidig og hurtig afvikling. Vores dedikation til effektivitet og gennemsigtighed sikrer, at din bolighandel forløber problemfrit. Vi arbejder på at minimere ventetiden og optimere hvert trin af processen.

Professionel rådgivning:

Du fortjener mere end blot en ejendomsmægler - du fortjener en pålidelig rådgiver. Vi er her for at dele vores ekspertise, forklare juridiske aspekter og hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger. Vores mål er ikke kun at lukke salg, men at skabe en givende og tryg oplevelse for dig.

Kontakt os i dag

Tag det første skridt mod en personlig og resultatorienteret ejendomshandel, hvor dine prioriteter er vores fokus.

Hør mere om, hvordan vi kan sælge din bolig eller hjælpe dig med at finde dit næste hjem.

Med venlig hilsen

Marianne Hjorth - Hjorth Bolig & Liebhaveri

Indehaver og ejendomsmægler, MDE

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Hjorth Bolig & Liebhaveri Ejendomsmægler, Aarhus - 1

Hjorth Bolig & Liebhaveri, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Hjorth Bolig og Liebhaveri ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

01-05-2024

CVR-nr:

44805936

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Marianne Hjorth

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-