Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Landsforeningen Ældre Sagen
  33 96 86... Vis nummer
  Firmaet ligger i København K og tager også imod kunder fra København Sv.
  Vis kort og ruteplan
  foreninger

  Ældre Sagen arbejder for et samfund, hvor alle skal kunne skabe sig et godt liv uanset alder. Ældre Sagen er afhængig af din støtte.

  Læs mere på vores hjemmeside
 2. 33 63 20... Vis nummer
  Molestien 7,
  2450 København SV
  Vis kort og ruteplan

  Dansk Metal er fagforening for dig, der arbejder med it, teknik og mekanik i den private og den offentlige sektor. Vi arbejder for at forbedre løn- og arbejdsvilkår og arbejdsmiljø for medlemmerne, og vi forhandler overenskomsterne på industriens omr…

 3. KFUM-Spejderne i Danmark
  70 10 26... Vis nummer
  Wagnersvej 33
  2450 København SV
  Vis kort og ruteplan
  KFUM-Spejderne i Danmark - Se profilannonce

  KFUM-Spejderne i Danmark er et spejderkorps. Vi har knap 26.000 medlemmer. Spejder er ikke noget man "går til" - det er noget man er. Nøgleordene er selvstændighed, ansvar, demokrati og respekt for mennesker fra alle kulturer. Som en del af den danske spejderbevægelse er KFUM-Spejderne i Danmark tilsluttet The World Organization of The Scout Movement WOSM, som organiserer spejdere over hele verden. Som spejdere har vi ikke en partipolitisk holdning, men vi har en holdning til livet.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 13
 7. Flere resultater