Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

Firma

Statsforvaltningen, Afdeling Aalborg

72 56 70 00
Slotspladsen 1 9000 Aalborg

Om os

Statsforvaltningerne er etableret som den regionale statslige myndighed, der varetager statslige opgaver på områder, hvor det vurderes, at der er fordele ved at lægge sagsbehandling og den derved forbundne myndigheds- og borgerkontakt i de enkelte regioner. Statsforvaltningerne er 5 selvstændige regionale institutioner, som organisatorisk og budgetmæssigt hører under Indenrigs- og Sundhedsministeriet. De 5 regionale statsforvaltninger blevet oprettet den 1. januar 2007, da de 15 statsamter blev nedlagt som et led i kommunalreformen. Børn, Bidrag, Skilsmisse, Opholdstilladelse, Værgemål, Adoption, Klage til nævnene, Jordbrug, Tilsynet med kommunerne, Andre områder

Billedgalleri

Velkommen

Statsforvaltningerne er etableret som den regionale statslige myndighed, der varetager statslige opgaver på områder, hvor det vurderes, at der er fordele ved at lægge sagsbehandling og den derved forbundne myndigheds- og borgerkontakt i de enkelte regioner.

Statsforvaltningerne er 5 selvstændige regionale institutioner, som organisatorisk og budgetmæssigt hører under Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

De 5 regionale statsforvaltninger blevet oprettet den 1. januar 2007, da de 15 statsamter blev nedlagt som et led i kommunalreformen.

* Børn
* Bidrag
* Skilsmisse
* Opholdstilladelse
* Værgemål
* Adoption
* Klage til nævnene
* Jordbrug
* Tilsynet med kommunerne
* Andre områder