Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

KPMG Net Source A/S

KPMG Net Source A/S

73 23 30 00
Osvald Helmuths Vej 4 2000 Frederiksberg

Services

Outsourcing af økonomifunktioner

Outsourcing af økonomifunktioner Se mere her

Hvorfor outsource - og hvorfor til KPMG Net Source? Vi sikrer, at din økonomifunktion er en velsmurt "maskine", så du kan fokusere på udviklings- og indtjeningsopgaver i din virksomhed.

Interim accounting management

Interim accounting management Se mere her

Gør jeres handlingsplaner til virkelighed - hent implementeringskraft hos KPMG Net Source. Lån en økonomichef for en periode. Det kan f.eks. være, når der opstår et tomrum ved fratrædelser eller nyrekruttering på ledelsesniveau, eller når du har brug for ekstra lederkraft ved projekter.

Ad hoc assistance

Ad hoc assistance Se mere her

Mangler du hænder til at løse de altid presserende drifts- eller udviklingsopgaver? Vi er vant til at løse både små og store opgaver for økonomifunktionen i alle typer virksomheder.

Lønadministration

Lønadministration Se mere her

Løn er som vand, varme og el - et basisvilkår, der bare skal fungere. Vi tilbyder en stabil og kompetent drift af din lønfunktion uafhængig af sygdom, barsel, ferie eller andre "trusler."

Om os

KPMG Net Source varetager administration og økonomi for virksomheder, der ønsker at fokusere på deres kerneområder. KPMG Net Source opererer inden for 5 hovedområder: Outsourcing af økonomifunktioner, Interim accounting management, Ad hoc assistance, Lønadministration, Online-værktøjer Ved at vælge KPMG Net Source som samarbejdspartner sikrer virksomheden en optimal ydelse med fokus på kvalitet og værditilvækst.

Billedgalleri

KPMG Net Source A/S

KPMG Net Source varetager administration og økonomi for virksomheder, der ønsker at fokusere på deres kerneområder.

KPMG Net Source opererer inden for 5 hovedområder:

* Outsourcing af økonomifunktioner
* Interim accounting management
* Ad hoc assistance
* Lønadministration
* Online-værktøjer
Ved at vælge KPMG Net Source som samarbejdspartner sikrer virksomheden en optimal ydelse med fokus på kvalitet og værditilvækst.