Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

Gilleleje Planteskole

48 30 03 25
Almevej 163 3250 Gilleleje

Om os

Vi ligger i hyggelige omgivelser i Gilleleje, og vi står altid klar med gode råd og vejledning, uanset om du køber eller kun kigger. Vi har mange års erfaring og håber du vil tage godt imod den ekspertise vi har at tilbyde indenfor alt til, og omkring, haven. Vores vision var at skabe en oase for havefolket hvor vi kunne tilbyde et bredt sortiment af haveplanter i topkvalitet. Vi ønskede, at inspirere og rådgive plantefolket, således at de hjemme i deres have kunne få skabt deres egen lille oase, som kunne danne rammen om det perfekte udeliv. Vi har en bred og fast kundekreds fra hele Nordsjælland og vi bestræber os på at yde alle vores kunder en god, professionel og frisk betjening. Kom og bliv inspireret. Gilleleje Planteskole er altid et besøg værd, om du skal handle eller bare har lyst til at gå rundt og nyde naturen og de hyggelige omgivelser du er altid velkommen. Sortiment: - Roser - Buske - Træer - Stauder - Sommerblomster - Middelhavsplanter - Rhodondendron - Øvrige surbundsplanter - Stedsegrønt - Slyngplanter - Nyttehaven - Forårsbebudere - Frugttræer - Frugtbuske - Krydderurter - Jordprodukter - Krukker - Brugskunst - Gødning

Planteskole i Gilleleje

Vi ligger i hyggelige omgivelser i Gilleleje, og vi står altid klar med gode råd og vejledning, uanset om du køber eller kun kigger. Vi har mange års erfaring og håber du vil tage godt imod den ekspertise vi har at tilbyde indenfor alt til, og omkring, haven.

Vores vision var at skabe en oase for havefolket hvor vi kunne tilbyde et bredt sortiment af haveplanter i topkvalitet. Vi ønskede, at inspirere og rådgive plantefolket, således at de hjemme i deres have kunne få skabt deres egen lille oase, som kunne danne rammen om det perfekte udeliv.

Vi har en bred og fast kundekreds fra hele Nordsjælland og vi bestræber os på at yde alle vores kunder en god, professionel og frisk betjening.

Kom og bliv inspireret. Gilleleje Planteskole er altid et besøg værd, om du skal handle eller bare har lyst til at gå rundt og nyde naturen og de hyggelige omgivelser du er altid velkommen.


Sortiment:

- Roser
- Buske
- Træer
- Stauder
- Sommerblomster
- Middelhavsplanter
- Rhodondendron
- Øvrige surbundsplanter
- Stedsegrønt
- Slyngplanter
- Nyttehaven
- Forårsbebudere
- Frugttræer
- Frugtbuske
- Krydderurter
- Jordprodukter
- Krukker
- Brugskunst
- Gødning