Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du brug af cookies.

Firma

Ældre Sagen Lokalafdeling Næstved

55 72 38 00
Farimagsvej 54 4700 Næstved

Om os

Ældre Sagen er en almennyttig forening, hvis formål er, at alle skal kunne leve et godt og langt liv. Vi er en social-humanitær forening, der er uafhængig og neutral - partipolitisk, religiøst og etnisk. Vi arbejder ud fra værdierne: Indsigt, Nærvær, Handlekraft Ældre Sagen kæmper for et samfund, hvor alle kan leve et langt og godt liv: Hvor personen er vigtigere end alderen Hvor alle har mulighed for at leve og udfolde sig på egne betingelser Hvor der er støtte og omsorg til dem, der har behov for det Vi tilbyder: Rådgivning, Social-humanitært arbejde, Arrangementer, Viden og udvikling, Medlemstilbud som bla indbefatter motionstilbud til folk lige fra rollatorbrugere til friske og rørige. Se mere på vores hjemmeside Der er plads til alle uanset køn, alder og baggrund. Så er det noget for dig, er du hjertelig velkommen.

Billedgalleri

Velkommen

Ældre Sagen er en almennyttig forening, hvis formål er, at alle skal kunne leve et godt og langt liv. Vi er en social-humanitær forening, der er uafhængig og neutral - partipolitisk, religiøst og etnisk. Vi arbejder ud fra værdierne:
* Indsigt
* Nærvær
* Handlekraft
Ældre Sagen kæmper for et samfund, hvor alle kan leve et langt og godt liv:
Hvor personen er vigtigere end alderen
Hvor alle har mulighed for at leve og udfolde sig på egne betingelser
Hvor der er støtte og omsorg til dem, der har behov for det

Vi tilbyder:
* Rådgivning
* Social-humanitært arbejde
* Arrangementer
* Viden og udvikling
* Medlemstilbud som bla indbefatter motionstilbud til folk lige fra rollatorbrugere til friske og rørige. Se mere på vores hjemmeside
Der er plads til alle uanset køn, alder og baggrund. Så er det noget for dig, er du hjertelig velkommen.