Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Skovlunde/Herlev Bedemandsforretning

Skovlunde/Herlev Bedemandsforretning

44 84 58... Vis nummer
C/O Anette og Niels Andersen Ravnsletvej 20
2740 Skovlunde

Services

Vores opgaver

Vores opgaver Se mere her

Der er mange opgaver, man - efter aftale - kan lægge over på bedemanden: Vi kan hjælpe med alt og alle detaljer.

Samtalen

Samtalen Se mere her

Når vi mister en af vores nærmeste, er der mange følelser involveret og naturligvis sorg. Der er mange papirer, der skal ordnes, myndigheder der skal underrettes og ting der skal tages stilling til. Dette er vi behjælpelige med. Vi kan mødes i Deres hjem, hvor vi i ro og mag kan tilrettelægge alle de praktiske ting eller De er velkommen til et møde hos os.

Om Firmaet

Skovlunde/Herlev Bedemandsforretning kan også kontaktes for møde i Deres hjem eller på vores kontor aften, søn- og helligdage.Siden 1921 har vores familievirksomhed taget hånd om bisættelser og begravelser. Vi yder en kvalificeret, personlig hjælp både til den enkle og til den større bisættelse/begravelse i tæt samarbejde med de efterladte, og under ansvar for indgåede økonomiske aftaler.
/
/

Bedemandsforretning

Siden 1921 har vores familievirksomhed taget hånd om bisættelser og begravelser.

Vi yder en kvalificeret, personlig hjælp både til den enkle og til den større bisættelse/begravelse i tæt samarbejde med de efterladte, og under ansvar for indgåede økonomiske aftaler.

Kontakt os og aftal et møde i Deres hjem eller på vores kontor også aften, søn- og helligdage.