Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Låsesmeden Vejle

Låsesmeden Vejle

75 82 02 34 75 82 59 33 (Fax)
Svendsgade 39 A 7100 Vejle

Åbningstider

Mandag
08:00-16:00
Tirsdag
08:00-16:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
08:00-16:00
Fredag
08:00-15:30
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Services

Ruko elektroniske lås

Ruko elektroniske lås Se mere her

LÅSESMEDEN Vejle er medlem af Dansk låsesmede forening (DLF) og autoriseret af Ruko A/S, en garanti for at opgaverne er af høj kvalitet og udføres professionelt.

Dag-til-dag-service

Dag-til-dag-service Se mere her

LÅSESMEDEN Vejle har ekspertisen til at lave låsesystemer og nøgler fra eget værksted; så opgaven ofte kan leveres fra dag til dag.

Locks 4You

Locks 4You Se mere her

Locks 4You er mange ting. Låsesystemer m.m, Adgangskontrol, Porttelefoner, Dør-automatik, Pengeskabe, Gitre, Alt i låse og nøgler, Skiltegravering Dette er et udbud af hvad vi kan gøre for dig. kontakt os for yderligere information.

Om os

Velkommen til Låsesmeden Vejle. Vi laver alt fra nøgler til elektroniske låse - når det skal være sikkert Med sine mange års erfaring lægger LÅSESMEDEN Vejle vægt på, at guide kunderne til den bedste løsning. Og opgaverne følges "helt til dørs". Locks 4You er omdrejningspunktet og understreger virksomhedens alsideige og individuelle udbud af både små og store opgaver. LÅSESMEDEN Vejles kundekreds omfatter blandt andet flere lokale banker, boligselskaber og større virksomheder, hvor sikkerheden er speciel vigtig. Derudover serviceres private kunder - fra forretningen og i hjemmet. Opgaver udføres i hele trekantområdet. Vi udfører: - Alt i nøgler, låse, dørtelefoni & pengeskab - Reparation, udskiftning & montering af låse - Fremstilling af nøgler - files mens De venter - Autonøgler - m/startspærer - Slibning af kødhakkere DØGNVAGT: Ring døgnet rundt hvis skaden/uheldet er sket. Du er altid velkommen til at kontakte os for forespørgsler eller et uforpligtende tilbud.

- når det skal være sikkert!

Velkommen til Låsesmeden Vejle. Vi laver alt fra nøgler til elektroniske låse
- når det skal være sikkert

Med sine mange års erfaring lægger LÅSESMEDEN Vejle vægt på, at guide kunderne til den bedste løsning. Og opgaverne følges "helt til dørs".

Locks 4You er omdrejningspunktet og understreger virksomhedens alsideige og individuelle udbud af både små og store opgaver.

LÅSESMEDEN Vejles kundekreds omfatter blandt andet flere lokale banker, boligselskaber og større virksomheder, hvor sikkerheden er speciel vigtig.

Derudover serviceres private kunder - fra forretningen og i hjemmet. Opgaver udføres i hele trekantområdet.

Vi udfører:

- Alt i nøgler, låse, dørtelefoni & pengeskab
- Reparation, udskiftning & montering af låse
- Fremstilling af nøgler - files mens De venter
- Autonøgler - m/startspærer
- Slibning af kødhakkere

DØGNVAGT: Ring døgnet rundt hvis skaden/uheldet er sket.


Du er altid velkommen til at kontakte os for forespørgsler eller et uforpligtende tilbud.