Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Als El & VVS ApS

Als El & VVS ApS

74 45 01 52 Vis nummer
74 49 00 06 Vis nummer
Svalevej 2 Langesø
6430 Nordborg

Billedgalleri

1 / 4

Services

Autoriseret VVS- og El-firma

Autoriseret VVS- og El-firma Se mere her

Vi udfører alt inden for begge arbejdsområder. Ring idag og få et uforpligtende tilbud!

Badeværelset

Badeværelset Se mere her

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne. Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang.

Køkkenet

Køkkenet Se mere her

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet. Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden. Kort sagt:Vi står for kvalitet hele vejen.

Ventilation og indeklima

Ventilation og indeklima Se mere her

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

Om Firmaet

ALS: Vi er Deres lokale leverandør i EL og VVS opgaver. EL: Vi er et autoriseret EL firma, som kan udføre alt inden for EL. VVS: Vi er et autoriseret VVS firma, som kan udføre alt inden for VVS.

Ydelser

Vi tilbyder et valg af ydelser udført af proffesionelle faglærte medarbejdere. Her kan du få et kort overblik over de ydelser vi tilbyder, men du er altid velkommen til at kontakte os for mere information og eventuelle tilbud.

Her er et lille udvalg af hvad vi udfører:

På EL siden tilbyder vi:

- Total EL Installation
- Reparationer for private samt industrien
- Byggerier
- Salg samt reparationer af hvidevarer
- Service af køl/frys
- Maskinvedligeholdelse
- Total maskinflytning
- Automatisering

På VVS siden tilbyder vi:

- Total VVS Installation
- Reparationer for private samt industrien
- Byggerier
- Ventilationer
- Ny installering af olie/gas samt pillefyr
- Solvarmeanlæg
- Varmepumper
- Total maskinflytning