Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. P. Christensen & Sønner ApS
  74 44 16... Vis nummer
  Skodsbølvej 90 Skodsbøl
  6310 Broager
  Vis kort og ruteplan
  Blokvogne

  Hos os lægges der stor vægt på: Godt samarbejde med den enkelte kunde, valg af de rigtige materialer til den rigtige pris og udføre en hver opgave som aftalt og til tiden.

  Læs mere på hjemmesiden
 2. Vognmand Erling Andersen I/S
  86 42 08... Vis nummer
  Bojesvej 42
  8940 Randers SV
  Vis kort og ruteplan
  Vognmand Erling Andersen I/S - Se profilannonce

  Vognmand Erling Andersen er et vognmandsfirma med mere end 40 års erfaring. Vi udfører næsten alle former for kranopgaver, såsom transport af maskiner, udlægning af trapezplader og hejs med kurv. Desuden råder vi over et stort udvalg af lastbilmonterede kraner samt blokvogne til forskellige formål. Vi har en omfattende dag til dag-kørsel med containere og stiller containere op for både private og erhverv. Kontakt os for yderligere information.

 3. Vognmand Erling Andersen
  86 42 08... Vis nummer
  Bojesvej 42
  8940 Randers SV
  Vis kort og ruteplan

  Transport, Kran & Containere

  Vognmand Erling Andersen er et vognmandsfirma med mere end 40 års erfaring. Vi udfører næsten alle former for kranopgaver, såsom transport af maskiner, udlægning af trapezplader og hejs med kurv. Desuden råder vi over et stort udvalg af lastbilmonter…

 4. Henry Petersen og Sønner ApS
  98 94 31... Vis nummer
  Safirvej 10 Horne Terp
  9850 Hirtshals
  Vis kort og ruteplan
  Henry Petersen og Sønner ApS - Se profilannonce

  Henry Petersen & Sønner ApS i Hirtshals, arbejder med professionel håndtering i form af flytning og baksning af maskiner og hele procesanlæg for virksomheder indenfor fiske- og fødevareindustrien, mejerier o. l. Vi har erfaring med flytning af hele fabrikker. Overlad trygt opgaven til os, så sørger vi for en skræddersyet løsning til netop Jeres behov. Jeres opgave er altid dækket af vores forsikring.

 5. Vestbirk Vognmandsforretning ApS
  75 78 11... Vis nummer
  Kongevej 20 Vestbirk
  8752 Østbirk
  Vis kort og ruteplan
  Vestbirk Vognmandsforretning ApS - Se profilannonce

  Vestbirk Vognmandsforretning ApS bringer jeres gods sikkert fra A til B. Vi kører entreprenørkørsel, affaldskørsel, blokvogn m.m. Vestbirk Vognmandsforretning ApS bringer jeres gods sikkert fra A til B. Vi kører entreprenørkørsel, affaldskørsel, blokvogn m.m. Men bilerne gør det ikke alene. Derfor sørger vi altid for at have en dygtig medarbejderstab, den nyeste kommunikationsteknologi og en politik, der sikrer, at fleksibilitet, effektivitet og professionalisme håndhæves som kerneværdier.

 6. Vognmandsforretningen Bjarne Madsen Give ApS
  75 73 11... Vis nummer
  Bæksgårdvej 14
  7323 Give
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 07:00 - 17:00

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Åbningstider

  MANDAG
  07:00 - 17:00
  TIRSDAG
  07:00 - 17:00
  ONSDAG
  07:00 - 17:00
  TORSDAG
  07:00 - 17:00
  FREDAG
  07:00 - 17:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Vognmandsforretningen Bjarne Madsen Give ApS - Se profilannonce

  Vognmandsforretningen - din alsidige leverandør når det drejer sig om transportydelser. Vi tilbyder kørsel med bla: Sætte- og blokvogn op til 32 ton, Sand, sten og grus, Vejmaterialer, Containere Ud over kørsel, tilbyder Vognmandsforretningen også udlejning af alt lige fra containere til vibratore og gummiged. Velkommen!

 7. Vognmand Hans Qvist
  20 91 48... Vis nummer
  Gettrupvej 8 Ulsted
  9370 Hals
  Vis kort og ruteplan
  Vognmand Hans Qvist - Se profilannonce

  Vi er en mindre nordjysk vognmandsforretning med stor erfaring, hvor kvalitet og fleksibilitet er i højsæde. Med nordjysk omhu bestræber vi os på at levere til aftalt tid og vores priser er ik` så ringe endda. Ring og få et godt tilbud på tlf. (+45) 20 91 48 40 og eller send din forespørgsel til hansqvist@mail.dk. Ydelser: Kranarbejde, Container- og minigraverudlejning, blokvogn til maskinflytning, levering af grus, sand og lign. Al øvrig vognmandskørsel og entreprenørkørsel udføres.

 8. Kudsk & Dahl A/S
  70 70 72... Vis nummer
  Vojensvej 7 Skrydstrup Mark
  6500 Vojens
  Vis kort og ruteplan
  Kudsk & Dahl A/S - Se profilannonce

  Kudsk & Dahl A/S producerer et bredt sortiment af sand og stenprodukter i grusgrave i Rødekro og Sommersted området. Produkter til fremstilling af beton er certificeret af Dansk Grus Certificering, og øvrige produkter kontrolleres på eget laboratorium. Virksomheden beskæftiger ca 20 medarbejdere og producerer på årsbasis ca 800.000 ton sand og stenmaterialer.

 9. Virklund Vognmandsforretning I/S
  86 83 67... Vis nummer
  Thorsøtoften 6
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan
  Virklund Vognmandsforretning I/S - Se profilannonce

  Virklund Vognmandsforretning er en familieejet virksomhed med speciale inden for kranopgaver og specialtransporter i hele landet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 10. Ans Vognmandsforretning
  86 87 00... Vis nummer
  Blaabærvej 6
  8643 Ans By
  Vis kort og ruteplan
  Ans Vognmandsforretning - Se profilannonce

  Ans Vognmandsforretning varetager en bred vifte af opgaver, heriblandt vognmandskørsel, knust beton/asfalt, jord, sand, blokvogn samt containerkørsel. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon eller mail.

 11. P. Fournaise A/S
  75 92 11... Vis nummer
  Industrivej 15
  7000 Fredericia
  Vis kort og ruteplan
  P. Fournaise A/S - Se profilannonce

  P. Fournaise A/S er en af Danmarks ældste vognmandsforretninger. Vi har igennem over 100 år været eksperter i alle former for vognmandsrelateret virksomhed. Det er vores udgangspunkt, at vi skal kunne klare enhver løfteopgave for vores kunder. Vi har derfor et stort og alsidigt materieludbud af såvel kraner som løfte- og baksegrej. Endvidere kan vi klare de tilhørende transportopgaver. Vore største kraner har en løftekapacitet på op til 100 tm.

 12. Ca Entreprise ApS
  51 94 86... Vis nummer
  Buskelundskoven 38
  8600 Silkeborg
  Vis kort og ruteplan
  Ca Entreprise ApS - Se profilannonce

  CA Entreprise og vognmandsforretning Aps er en alsidig entreprenør- og autoriseret kloakmestervirksomhed samt vognmandsforretning. CA Entreprise henvender sig til private såvel som virksomheder i Midtjylland, med en 60 km radius fra Silkeborg. Vi har netop startet en afdeling i Køge, og henvender os nu også til kunder på Sydsjælland.

 13. BM Bakkegården ApS
  74 56 14... Vis nummer
  Bakkegårdsvej 11 Kokær
  6070 Christiansfeld
  Vis kort og ruteplan
  BM Bakkegården ApS - Se profilannonce

  Velkommen til BM Bakkegården ApS. Vi tilbyder alt indenfor vognmandskørsel, entreprenørarbejde, nedbrydning samt betonknusning, arbejde med gummiged, containerudlejning, snerydning m.m.

 14. BP trailer A/S
  73 22 18... Vis nummer
  Ellehammersvej 2
  6100 Haderslev
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag 07:00 - 16:00

  Åbningstider

  Netop nu Åbent

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  07:00 - 16:00
  TIRSDAG
  07:00 - 16:00
  ONSDAG
  07:00 - 16:00
  TORSDAG
  07:00 - 16:00
  FREDAG
  07:00 - 16:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  BP trailer A/S - Se profilannonce

  BP Trailer A/S leverer kundespecifikke kvalitetsløsninger til transportbranchen. Vi kan klare alt fra påhængsvogne, blokvogne og sættevogne til tømmer-transporter. Vi forhandler bl.a. Renders, Fellechner og DOLL sættevogne, påhængsvogne samt blokvogne og kan opfylde ethvert behov inden for rullende materiel. Vor karrosserifabrik er ekspert inden for HIAB kraner, multilift hejselad, opbygninger på last- og varevogne m.m. Læs nærmere på vores hjemmeside.

 15. Knud Gade A/S
  75 82 03... Vis nummer
  Englandsvej 3
  7100 Vejle
  Vis kort og ruteplan
  Knud Gade A/S - Se profilannonce

  Vores lastvognskraner fra 25-185 t/m kan løfte og transportere alle typer pavilloner, skurvogne og værktøjscontainere. Herudover har vi stor erfaring med båd- og maskintransporter. Med kranernes rækkevidde på indtil 32m. udføres også mange forskellige hejseopgaver af spær, tagsten m.m.

 16. Kr. K. Hermansen ApS
  20 84 10... Vis nummer
  Bøgevangen 66
  9330 Dronninglund
  Vis kort og ruteplan
  Kr. K. Hermansen ApS - Se profilannonce

  Kr. K. Hermansen ApS er et erfarent firma, som udfører store som små opgaver og er meget alsidige. Vi overholder vores aftaler og alle vores ansatte sætter en ære i at fremstå servicemindede. Alle får det samme troværdige kvalitetsarbejde. Ønsker du at vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.