Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Arbejdernes Landsbank
  38 48 30 41
  Herlev Hovedgade 136
  2730 Herlev
  Vis kort og ruteplan

  I Arbejdernes Landsbank spiller vi ikke højt spil med de penge, vores kunder tjener. Vi kaster os heller ikke ud i risikable ejendomsprojekter eller tager unødige chancer på det finansielle marked. Derimod driver vi en sund bank med en solid økonomi…

 2. Leasing Fyn Bank A/S
  62 61 20 20
  Firmaet ligger i Faaborg og tager også imod kunder fra Herlev.
  Vis kort og ruteplan
  Leasing Fyn Bank A/S - Se profilannonce

  I mere end 25 år har vi i Leasing Fyn gjort det lettere for små og mellemstore virksomheder at investere i nyt udstyr og materiel uden at skulle binde alle midlerne i "isenkram". Det giver vores kunder mulighed for at anvende pengene andre steder i virksomheden, hvor de skaber mere værdi. Leasing og Factoring Vores primære forretningsområder er leasing og factoring også kaldet Henholdsvis langtidsleje og fakturaadministration. Vi har været i branchen siden 1983 og har derfor en solid erfaring. Den erfaring kommer vores kunder til gode, fordi ekspertise og sund forretningssans er grundlaget for den troværdighed, som vores forretning hviler på. Og for den tillid, som vores kunder viser os. Vil det gode samarbejde Vores egen forretning er vokset støt gennem årene, fordi stadig flere kunder vælger os som deres foretrukne samarbejdspartner. At vi har udviklet os til det, vi er i dag, skyldes ikke mindst, at vi gør os umage med at vejlede og rådgive vores kunder, at vi bruger tid på at skabe gode relationer, og at vi fører en sund og seriøs kreditpolitik. Vores Hovedområder er: Entreprenør, Industri, Landbrug, Transport, Forhandlerleasing, Factoring, Leasing, Vi kan også lease firmabiler, maskiner til golfbaner og... Vi er 46 ansatte, og ligger stadig, som da virksomheden startede i sin tid, i Faaborg. I 2011 indgik vi nye leasingaftaler for 592 mio. kr. og havde en factoringomsætning på 335 mio. kr. 3 sparekasser i ryggen Leasing Fyn blev etableret af Sparekassen Faaborg, Middelfart Sparekasse og Svendborg Sparekasse i fællesskab, og det er fortsat de tre sparekasser, der står bag virksomheden.