Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S
  33 24 34 70 Vis nummer
  H.C. Ørsteds Vej 33
  1879 Frederiksberg C
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekter

  Søger De hjælp til: Projektering, altanrenovering, byggestyring, tilstandsrapporter, byfornyelse, renovering eller nybyggeri, så kontakt os.

  www.ls-b.dk
 2. Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S
  70 20 70 80 Vis nummer
  B.S.Ingemanns Vej 6 A
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  Vi bygger til mennesker...Som arkitekter er det vores målsætning at form, funktion, bæ­redygtighed og økonomi går op i en højere enhed. Vi ønsker at skabe spændende og velfungerende miljøer hvor mennesker trives, hvad enten det er hjemme eller på jo…

  www.blaavand-hansson.dk
 3. C & W arkitekter a/s
  62 21 47 20 Vis nummer
  Kullinggade 31 E
  5700 Svendborg
  Vis kort og ruteplan
  C & W arkitekter a/s - Se profilannonce

  C & W arkitekter a/s blev etableret i 1974 og er en arkitektvirksomhed, der ud fra en arkitektonisk helhed arbejder med alle fagets grundelementer, landskab, byplan, farvesætning og integration af den fri kunst i arkitekturen. Med Svendborg som udgangspunkt har vi Fyn som primært arbejdsområde, men løser også opgaver på landsplan.

 4. 43 32 20 00 Vis nummer
  Erik Husfeldts Vej 9 Høje Taastr.
  2630 Taastrup
  Vis kort og ruteplan

  I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Vi beskæftiger sig ligeledes med byggeri af arkitekttegnede klyngehuse. Det bedst…

 5. BBP Arkitekter A/S
  33 11 37 11 Vis nummer
  Bredgade 25 E, 5. sal
  1260 København K
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  BBP har siden 1992 opbygget en bred erfaring indenfor byggeriets discipliner og samarbejdsformer. Vi har tunge kompetencer indenfor en bred vifte af byggeri til sport, kultur, planlægning, undervisning og boliger, men også erhverv og retail. Tegnest…

  www.bbp.dk
 6. Abildhauge - Rådg. ingeniører og Arkitekter A/S
  33 31 33 31 Vis nummer
  Lindevangs Alle 6, 4. sal
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Abildhauge - Rådg. ingeniører og Arkitekter A/S - Se profilannonce

  Abildhauge A/S er et rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, som med mange års erfaring og stor ekspertise tilbyder rådgivning og bistand inden for enhver byggeteknisk opgave. Vore kunder og samarbejdspartnere er ejer- og andelsboligforeninger, ejendomsadministratorer, private udlejere, byfornyelsesselskaber, realkredit- og pengeinstitutter, stat og kommune m.m. Kontakt os for mere information.

 7. 38 33 60 18 Vis nummer
  Selmersvej 20
  2970 Hørsholm
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekter

  MPH Arkitekter arbejder bredt inden for arkitektur og indretning for erhvervslivet og den offentlige og private bygherre. Vi har erfaring med større erhvervsbyggeri, fra idéfasen til afleveringen af det færdige byggeri og arbejder med arealanalyser …

  Læs mere her
 8. Fogh & Følner Arkitektfirma A/S
  45 93 40 20 Vis nummer
  Kulsviervej 150
  2800 Kongens Lyngby
  Vis kort og ruteplan
  Fogh & Følner Arkitektfirma A/S - Se profilannonce

  Fogh & Følner Arkitektfirma spænder over alle arkitektfagets skalaer og faser. Vi optræder typisk som bygherrerådgiver og totalrådgiver med ansvar for både arkitekt- og ingeniørdiscipliner, byggeledelse, mv. Gennem årene har vi beskæftiget os med både nybyggeri og restaurering/ombygning, fortrinsvis til kulturelle formål som kirker, kulturhuse, museer, biblioteker mv.

 9. Thomas Thomsen, Arkitekt DanskeArk
  75 95 80 59 Vis nummer
  Bøgeskovvej 9 Egeskov
  7000 Fredericia
  Vis kort og ruteplan
  Thomas Thomsen, Arkitekt DanskeArk - Se profilannonce

  Vi er et team af arkitekter og bygningskonstruktører med lang erfaring med totalrådgivning og byggeledelse. Vi sikrer en tryg og planmæssig gennemførelse af byggerier fra idé til ibrugtagning. Med praktiske og fornuftige løsninger ser vi det som vores mål at opføre højkvalitetsbyggeri gennem en engageret, kreativ og ansvarsfuld indsats. Tag os med på råd fra første tanke. Vores indlevelse og blik for din virksomhed vil sikre, at dit byggeprojekt lever op til dine ønsker og behov.

 10. 40 73 57 74 Vis nummer
  Riddergade 5
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  Tegnestuen Apostelgaarden tilbyder rådgivning indenfor blandt andet bygningsfornyelse, almene boliger, andelsboliger, ferielejligheder, ejerboliger, enfamiliehuse, erhvervsbyggeri, institutioner og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

  Læs mere på hjemmesiden
 11. Gudnitz Arkitektfirma A/S
  86 17 12 22 Vis nummer
  Nordre Strandvej 44
  8240 Risskov
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 16:30
  TIRSDAG
  08:00 - 16:30
  ONSDAG
  08:00 - 16:30
  TORSDAG
  08:00 - 16:30
  FREDAG
  08:00 - 14:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Gudnitz Arkitektfirma A/S - Se profilannonce

  Velkommen til gudnitz arkitektfirma a/s. Arkitektfirmaet består af 12 medarbejdere med specialviden inden for design, arkitektur, byggeteknik og byggeledelse.Vi tænker nyt og anderledes og er på forkant med udviklingen, når vi løser en opgave. Med 37 års erfaring som rådgiver og et solidt team af professionelle medarbejdere, er arkitektfirmaet en stærk medspiller i byggeprocessen.

 12. 65 31 16 18 Vis nummer
  Gl. Torv 2, 2. sal
  5800 Nyborg
  Vis kort og ruteplan

  Harrebek Arkitekter A/S er en professionel arkitekttegne stue der ligger i hjertet af Nyborg. Vi arbejder med en meget bred vifte af projekter fra udvik- ling til totalra¿dgivning. Kommunikation og dialog er for os nøglen til at løse de mangeartede o…

 13. 54 94 15 22 Vis nummer
  Højrebygade 68
  4920 Søllested
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  DAN-PROJECT ApS beskæftiger sig med rådgivning inden for bygherrerådgivning partnering, totalrådgivning, fagtilsyn, arkitektrådgivning og miljøscreening i forbindelse med udførelse af byggeprojekter.

  Læs mere på hjemmesiden
 14. Eriksen Arkitekter M.A.A.
  86 20 92 11 Vis nummer
  Vestergade 83, 1. sal
  8000 Aarhus C
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekter

  Eriksen Arkitekters medarbejdere er højt engagerede og består af et veluddannet team af såvel konstruktører, arkitekter som administrativt personale. Kompetencer: Eriksen Group A/S kan sammensætte rådgivningsteams, der løser opgaver indenfor: projek…

  Læs mere på hjemmesiden
 15. Danas Have - Tegning & Anlæg ApS
  49 21 09 23 Vis nummer
  Strandgade 35
  3000 Helsingør
  Vis kort og ruteplan
  Danas Have - Tegning & Anlæg ApS - Se profilannonce

  Danas Haves force er gennemtænkte designløsninger og fagligt udført anlægsarbejde med sans for detaljen. Vi tilbyder også forskelligt haveinteriør (belysning, bænke, espalier, pergola, osv.) samt efterfølgende vedligehold, så det udvikler sig som planlagt. Kloakservice udføres gerne i samme arbejdsgang. Se og læs mere på vores hjemmeside for inspiration.

 16. Arkitektfirma ApS Poul Erik Clausen
  86 36 39 11 Vis nummer
  Ny Lufthavnsvej 21 Stabrand
  8560 Kolind
  Vis kort og ruteplan
  Arkitektfirma ApS Poul Erik Clausen - Se profilannonce

  Vores mission er at skabe forandring og fornyelse gennem arkitektur. Vi lever af at skabe nyt og forandre, og det er firmaets fornemmeste opgave at udforme løsninger der er tilpasset tiden og som kan ændres. Arkitektfirmaet har sine rødder tilbage til 1980 og er i dag et planlægnings, projekterings- og rådgivningsfirma med opgaver fra administrations- og erhvervsbyggeri til boligbyggeri, skole-, uddannelses- samt institutionsbyggeri. er medlem af: Brancheordning: Danske arkitekter virksomheder.

 17. 49 20 00 55 Vis nummer
  Stengade 75
  3000 Helsingør
  Vis kort og ruteplan

  Møllen Arkitekter ApS er en arkitektvirksomhed, som yder bistand med alle former for arkitektarbej­de inden­for planlægning, projek­tering, restaurering og gennem­førelse af byggeop­gaver. Den overvejende del af tegnestuens opgaver udføres som totalr…

 18. Birch & Svenning A/S
  75 62 64 55 Vis nummer
  Allegade 45
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Birch & Svenning A/S - Se profilannonce

  Birch & Svenning A/S udfører alle former for arkitektarbejde fra bygherrerådgivning over projektering af nybyggeri til restaurering, indretning og industriel design. Denne bredde i arbejdsområdet er yderligere udbygget og suppleret ved samarbejde med rådgivende ingeniørfirmaer og andre arkitektfirmaer, ligesom tegnestuen ofte udfører rådgivning for totalentreprenører.

 19. 33 11 01 51 Vis nummer
  Vintappergaarden Lyngbyvej 485
  2820 Gentofte
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  Hovedarbejdsområderne er byggeteknisk, energi- og arkitektonisk rådgivning for husbyggeri, herunder nybyggeri, om- og tilbygning af enfamiliehuse, etageejendomme, kontorer og butikker.Arkitektfirmaet har derudover forestået en række restaureringspro…

  www.freddie.dk
 20. R arkitekter
  66 15 08 00 Vis nummer
  Demantsvænget 30 Hjallese
  5260 Odense S
  Vis kort og ruteplan
  R arkitekter - Se profilannonce

  R arkitekter er en erfaren odenseansk tegnestue, der arbejder med arkitektur til den virkelige verden. Et projekt fra R arkitekter har altid et dobbelt formål. Det skal både opfylde de kreative ønsker og forventninger, du har til projektet. Og så skal det være funktionelt for mennesker at leve eller arbejde i. For os er et projekt allermest vellykket, når alting bare passer sammen. Kontakt os gerne, når du gerne vil tale om en ide, der kræver arkitektur til den virkelige verden.

 21. SCHOU BIRKENDORF arkitekter Aps
  72 20 70 44 Vis nummer
  Havnegade 4
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan
  SCHOU BIRKENDORF arkitekter Aps - Se profilannonce

  Schou Birkendorf arkitekter ApS arbejder kreativt med fokus på funktionalitet og æstetik og tager højde for de fremtidige brugere. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med bygherren og stræber altid efter et fornuftigt og godt samarbejde med de håndværkere, der er tilknyttet vores projekter. Vi rådgiver i alle byggeriets faser, uanset opgavens størrelse og løser store opgaver, som små. Kontakt os for yderligere information.

 22. Byens Tegnestue ApS
  35 26 26 13 Vis nummer
  Forbindelsesvej 5
  2100 København Ø
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 17:00
  TIRSDAG
  08:00 - 17:00
  ONSDAG
  08:00 - 17:00
  TORSDAG
  08:00 - 17:00
  FREDAG
  08:00 - 17:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Byens Tegnestue ApS - Se profilannonce

  Byens Tegnestue har eksisteret siden 1989, og har i den tid hovedsagligt haft opgaver indenfor byfornyelse og renovering af ældre ejendomme. Tegnestuen har gennemført en lang række offentligt støttede byfornyelsessager, og arbejdet med sammenhængen mellem arkitektur, byfornyelse og byøkologi.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 219
 7. Næste