Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Abildhauge - Rådg. ingeniører og Arkitekter A/S
  33 31 33... Vis nummer
  Lindevangs Alle 6, 4. sal
  2000 Frederiksberg
  Vis kort og ruteplan
  Abildhauge - Rådg. ingeniører og Arkitekter A/S - Se profilannonce

  Abildhauge A/S er et rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, som med mange års erfaring og stor ekspertise tilbyder rådgivning og bistand inden for enhver byggeteknisk opgave. Vore kunder og samarbejdspartnere er ejer- og andelsboligforeninger, ejendomsadministratorer, private udlejere, byfornyelsesselskaber, realkredit- og pengeinstitutter, stat og kommune m.m. Kontakt os for mere information.

 2. Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S
  70 20 70... Vis nummer
  B.S.Ingemanns Vej 6 A
  6400 Sønderborg
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  Vi bygger til mennesker...Som arkitekter er det vores målsætning at form, funktion, bæ­redygtighed og økonomi går op i en højere enhed. Vi ønsker at skabe spændende og velfungerende miljøer hvor mennesker trives, hvad enten det er hjemme eller på jo…

  www.blaavand-hansson.dk
 3. 43 32 20... Vis nummer
  Erik Husfeldts Vej 9 Høje Taastr.
  2630 Taastrup
  Vis kort og ruteplan

  I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Vi beskæftiger sig ligeledes med byggeri af arkitekttegnede klyngehuse. Det b…

 4. BBP Arkitekter A/S
  33 11 37... Vis nummer
  Bredgade 25 E, 5. sal
  1260 København K
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  BBP har siden 1992 opbygget en bred erfaring indenfor byggeriets discipliner og samarbejdsformer. Vi har tunge kompetencer indenfor en bred vifte af byggeri til sport, kultur, planlægning, undervisning og boliger, men også erhverv og retail. Tegnest…

  www.bbp.dk
 5. C & W Arkitekter A/S
  62 21 47... Vis nummer
  Kullinggade 31 E
  5700 Svendborg
  Vis kort og ruteplan
  Se søgeordsannonce
  Arkitekter

  C & W arkitekter a/s blev etableret i 1974 og er en arkitektvirksomhed, der ud fra en arkitektonisk helhed arbejder med alle fagets grundelementer, landskab, byplan, farvesætning og integration af den fri kunst i arkitekturen. Med Svendborg som udga…

  Læs mere på vores hjemmeside
 6. Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S
  33 24 34... Vis nummer
  H.C. Ørsteds Vej 33
  1879 Frederiksberg C
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekter

  Søger De hjælp til: Projektering, altanrenovering, byggestyring, tilstandsrapporter, byfornyelse, renovering eller nybyggeri, så kontakt os.

  Læs mere på vores hjemmeside
 7. PJ Arkitekt og Ingeniørfirma
  40 11 65... Vis nummer
  Vestervej 35
  3600 Frederikssund
  Vis kort og ruteplan
  PJ Arkitekt og Ingeniørfirma - Se profilannonce

  P.J. Arkitekt & Ingeniørfirma er ISO 9001-certificeret og tilbyder kvalitetsløsninger vedrørende, tilstandsrapporter, energimærkning af enfamilieshuse samt flerfamiliehuse op til 500 m2, byggeteknisk gennemgang af erhvervs- og landbrugsejendomme og el-rapport. En sådan gennemgang vil give dig et overordnet billede af de vigtigste byggetekniske indsatsområder. Derfor er det en stor fordel for køber og sælger, at få udført en byggeteknisk gennemgang med rapport.

 8. Indeni ApS
  61 61 70... Vis nummer
  Rolf Krakesvej 31
  3600 Frederikssund
  Vis kort og ruteplan
  Indeni ApS - Se profilannonce

  INDENI vil gøre det bedre. Bedre boliger. Bedre skitseforslag. Bedre rådgivning. Vi vil være det bedste valg af samarbejdspartner, når du skal have skitseret et nyt hus, tegnet en tilbygning, tegnet en ny førstesal på din bolig, bygget til sommerhuset eller ombygget din bolig. Vi arbejder på hele Sjælland og er et rådgivende arkitektfirma, som startede i 2004. INDENI rådgiver hovedsagligt private. Firmaet drives og ejes af arkitekt Ulla Christoffersen.

 9. Tegnestuen Apostelgaarden
  40 73 57... Vis nummer
  Riddergade 5
  4700 Næstved
  Vis kort og ruteplan

  Tegnestuen Apostelgaarden tilbyder rådgivning indenfor blandt andet bygningsfornyelse, almene boliger, andelsboliger, ferielejligheder, ejerboliger, enfamiliehuse, erhvervsbyggeri, institutioner og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

 10. Fogh & Følner Arkitektfirma A/S
  45 93 40... Vis nummer
  Kulsviervej 150
  2800 Kongens Lyngby
  Vis kort og ruteplan
  Fogh & Følner Arkitektfirma A/S - Se profilannonce

  Fogh & Følner Arkitektfirma spænder over alle arkitektfagets skalaer og faser. Vi optræder typisk som bygherrerådgiver og totalrådgiver med ansvar for både arkitekt- og ingeniørdiscipliner, byggeledelse, mv. Gennem årene har vi beskæftiget os med både nybyggeri og restaurering/ombygning, fortrinsvis til kulturelle formål som kirker, kulturhuse, museer, biblioteker mv.

 11. MPH Arkitekter maa, mdd
  38 33 60... Vis nummer
  Selmersvej 20
  2970 Hørsholm
  Vis kort og ruteplan
  MPH Arkitekter maa, mdd - Se profilannonce

  MPH Arkitekter arbejder bredt inden for arkitektur og indretning for erhvervslivet og den offentlige og private bygherre. Vi har erfaring med større erhvervsbyggeri, fra idéfasen til afleveringen af det færdige byggeri og arbejder med arealanalyser og funktionsanalyser med henblik på funktionsdygtigt smukt byggeri. Se mere på vores hjemmeside.

 12. Thomas Thomsen, Arkitekt DanskeArk
  75 95 80... Vis nummer
  Bøgeskovvej 9 Egeskov
  7000 Fredericia
  Vis kort og ruteplan
  Thomas Thomsen, Arkitekt DanskeArk - Se profilannonce

  Vi er et team af arkitekter og bygningskonstruktører med lang erfaring med totalrådgivning og byggeledelse. Vi sikrer en tryg og planmæssig gennemførelse af byggerier fra idé til ibrugtagning. Med praktiske og fornuftige løsninger ser vi det som vores mål at opføre højkvalitetsbyggeri gennem en engageret, kreativ og ansvarsfuld indsats. Tag os med på råd fra første tanke. Vores indlevelse og blik for din virksomhed vil sikre, at dit byggeprojekt lever op til dine ønsker og behov.

 13. Gudnitz Arkitektfirma A/S
  25 78 46... Vis nummer
  Nordre Strandvej 44
  8240 Risskov
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 16:30
  TIRSDAG
  08:00 - 16:30
  ONSDAG
  08:00 - 16:30
  TORSDAG
  08:00 - 16:30
  FREDAG
  08:00 - 14:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Gudnitz Arkitektfirma A/S - Se profilannonce

  Velkommen til gudnitz arkitektfirma a/s. Arkitektfirmaet består af 12 medarbejdere med specialviden inden for design, arkitektur, byggeteknik og byggeledelse.Vi tænker nyt og anderledes og er på forkant med udviklingen, når vi løser en opgave. Med 37 års erfaring som rådgiver og et solidt team af professionelle medarbejdere, er arkitektfirmaet en stærk medspiller i byggeprocessen.

 14. Harrebek Arkitekter A/S
  65 31 16... Vis nummer
  Gl. Torv 2, 2. sal
  5800 Nyborg
  Vis kort og ruteplan
  Harrebek Arkitekter A/S - Se profilannonce

  Harrebek Arkitekter A/S er en professionel arkitekttegne stue der ligger i hjertet af Nyborg. Vi arbejder med en meget bred vifte af projekter fra udvikling til totalrådgivning. Vi arbejder ikke efter givne arbejdsmetodikker, for os er hver kunde så vigtig, at vi udarbejder en drejebog for det enkelte projekt.

 15. DAN-PROJECT ApS
  54 94 15... Vis nummer
  Højrebygade 68
  4920 Søllested
  Vis kort og ruteplan
  arkitekter

  DAN-PROJECT ApS beskæftiger sig med rådgivning inden for bygherrerådgivning partnering, totalrådgivning, fagtilsyn, arkitektrådgivning og miljøscreening i forbindelse med udførelse af byggeprojekter.

  Læs mere på hjemmesiden
 16. Eriksen Arkitekter M.A.A.
  86 20 92... Vis nummer
  Vestergade 83, 1. sal
  8000 Aarhus C
  Vis kort og ruteplan
  Arkitekter

  Eriksen Arkitekters medarbejdere er højt engagerede og består af et veluddannet team af såvel konstruktører, arkitekter som administrativt personale. Kompetencer: Eriksen Group A/S kan sammensætte rådgivningsteams, der løser opgaver indenfor: projek…

  Læs mere på hjemmesiden
 17. Danas Have - Tegning & Anlæg ApS
  49 21 09... Vis nummer
  Strandgade 35
  3000 Helsingør
  Vis kort og ruteplan
  Danas Have - Tegning & Anlæg ApS - Se profilannonce

  Danas Haves force er gennemtænkte designløsninger og fagligt udført anlægsarbejde med sans for detaljen. Vi tilbyder også forskelligt haveinteriør (belysning, bænke, espalier, pergola, osv.) samt efterfølgende vedligehold, så det udvikler sig som planlagt. Kloakservice udføres gerne i samme arbejdsgang. Se og læs mere på vores hjemmeside for inspiration.

 18. Arkitektfirma ApS Poul Erik Clausen
  86 36 39... Vis nummer
  Ny Lufthavnsvej 21 Stabrand
  8560 Kolind
  Vis kort og ruteplan
  Arkitektfirma ApS Poul Erik Clausen - Se profilannonce

  Vores mission er at skabe forandring og fornyelse gennem arkitektur. Vi lever af at skabe nyt og forandre, og det er firmaets fornemmeste opgave at udforme løsninger der er tilpasset tiden og som kan ændres. Arkitektfirmaet har sine rødder tilbage til 1980 og er i dag et planlægnings, projekterings- og rådgivningsfirma med opgaver fra administrations- og erhvervsbyggeri til boligbyggeri, skole-, uddannelses- samt institutionsbyggeri. er medlem af: Brancheordning: Danske arkitekter virksomheder.

 19. Birch & Svenning A/S
  75 62 64... Vis nummer
  Allegade 45
  8700 Horsens
  Vis kort og ruteplan
  Birch & Svenning A/S - Se profilannonce

  Birch & Svenning A/S udfører alle former for arkitektarbejde fra bygherrerådgivning over projektering af nybyggeri til restaurering, indretning og industriel design. Denne bredde i arbejdsområdet er yderligere udbygget og suppleret ved samarbejde med rådgivende ingeniørfirmaer og andre arkitektfirmaer, ligesom tegnestuen ofte udfører rådgivning for totalentreprenører.

 20. SCHOU BIRKENDORF arkitekter Aps
  72 20 70... Vis nummer
  Havnegade 4
  4300 Holbæk
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Generelle åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 17:00
  TIRSDAG
  08:00 - 17:00
  ONSDAG
  08:00 - 17:00
  TORSDAG
  08:00 - 17:00
  FREDAG
  08:00 - 15:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  SCHOU BIRKENDORF arkitekter Aps - Se profilannonce

  Schou Birkendorf arkitekter ApS arbejder kreativt med fokus på funktionalitet og æstetik og tager højde for de fremtidige brugere. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med bygherren og stræber altid efter et fornuftigt og godt samarbejde med de håndværkere, der er tilknyttet vores projekter. Vi rådgiver i alle byggeriets faser, uanset opgavens størrelse og løser store opgaver, som små. Kontakt os for yderligere information.

 21. Byens Tegnestue ApS
  35 26 26... Vis nummer
  Forbindelsesvej 5
  2100 København Ø
  Vis kort og ruteplan Åbent i dag Lukket

  Åbningstider

  Netop nu Lukket

  Åbningstider

  MANDAG
  08:00 - 17:00
  TIRSDAG
  08:00 - 17:00
  ONSDAG
  08:00 - 17:00
  TORSDAG
  08:00 - 17:00
  FREDAG
  08:00 - 17:00
  LØRDAG
  Lukket
  SØNDAG
  Lukket

  Firmaet har ikke angivet andre åbningstider

  Byens Tegnestue ApS - Se profilannonce

  Byens Tegnestue har eksisteret siden 1989, og har i den tid hovedsagligt haft opgaver indenfor byfornyelse og renovering af ældre ejendomme. Tegnestuen har gennemført en lang række offentligt støttede byfornyelsessager, og arbejdet med sammenhængen mellem arkitektur, byfornyelse og byøkologi.

 22. R arkitekter
  66 15 08... Vis nummer
  Demantsvænget 30 Hjallese
  5260 Odense S
  Vis kort og ruteplan
  R arkitekter - Se profilannonce

  R arkitekter er en erfaren odenseansk tegnestue, der arbejder med arkitektur til den virkelige verden. Et projekt fra R arkitekter har altid et dobbelt formål. Det skal både opfylde de kreative ønsker og forventninger, du har til projektet. Og så skal det være funktionelt for mennesker at leve eller arbejde i. For os er et projekt allermest vellykket, når alting bare passer sammen. Kontakt os gerne, når du gerne vil tale om en ide, der kræver arkitektur til den virkelige verden.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ... 223
 7. Flere resultater